Customer Service

Heb je interesse in of wil je meer informatie over een Eefolve product?Wil je een Eefolve verkooppunt worden? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een email naar eefolve@gmail.com

ALGEMENE VOORWAARDEN

1. Verzending en kosten

Verzending wordt gedaan door PostNL. De  gehanteerde tarieven voor verzending binnen Nederland zijn als volgt:

gewicht verzendkosten
0 g – 20 g   0,64
20 g – 50 g   1,28
50g – 100 g   1,92
100-250 g €  2,62
250- 2 kg  €   3,84

Verzendingen binnen Europa en de rest van de wereld zijn ook mogelijk, Kijk op https://www.postnl.nl/voorthuis/ voor de actuele tarieven. Of vraag hiernaar bij Eefolve.

Het gewicht van uw bestelling is vooraf berekend.

Verzendkosten pakket; €6,75

Wij verzenden  in enveloppen. Mocht de bestelling te groot zijn voor brievenbuspost dan verzenden wij het als pakketje. Ook dit wordt gedaan door PostNL.

Eefolve is niet verantwoordelijk voor  het zoekraken van bestellingen, fouten en/of vertragingen van PostNL.

Wilt je de bestelling met Track & Trace laten verzenden, laat dit ons dan vooraf weten, hieraan zijn uiteraard extra kosten verbonden.

Het is mogelijk een bestelling af te halen in Amsterdam. De bestelling wordt in dit geval voor u klaargelegd. Je kunt deze op afgesproken tijdstip afhalen. Betaling gebeurt in dit geval contant en gepast.

2. Betalen

Nadat de bestelling  is doorgegeven via de mail  eefolve@gmail.com, volgt er een email verkeer om gegevens als adres en bankrekeningnummer uit te wisselen.

Je kunt op verschillende manieren betalen. Vooraf het bedrag overmaken  geniet onze voorkeur omdat hieraan voor jou en ons geen kosten zijn verbonden. De bestelling verzenden wij direct na ontvangst van de betaling.  Bij afhalen betaal je contant en gepast.

Eefolve is nog geen officieel bedrijf en dus ook nog niet  BTW  plichtig. Er wordt dus geen BTW vermeld in de webwinkel en ook niet op de aankoopnota.

 

3. Levertijd

Nadat wij de betaling hebben ontvangen wordt de bestelling verzonden. Dit is meestal dezelfde dag nog en anders de dag erna. Indien een product nog gemaakt moet worden is de levertijd een paar dagen langer. Dit wordt van te voren aangegeven.

Verzendingen door PostNL duren doorgaans 1 werkdag. Wanneer de bestelling is verzonden ontvang je hierover een bevestigingsmail.

4. Retourneren

Wij doen er alles aan om via de website zo goed mogelijk te informeren over de artikelen. Artikelen worden zorgvuldig gemaakt en gecontroleerd voordat ze  worden aangeboden en verzonden. Mocht een artikel echter niet aan jou verwachting voldoen dan kun je deze retourneren. Hieraan zijn enkele voorwaarden verbonden:

Retourzending dient vooraf door jou te worden aangekondigd. De verzending geschiedt op risico en kosten van de koper en binnen 7 dagen na ontvangst. Alleen onbeschadigde en goed verpakte artikelen worden retour genomen. Producten die gewassen zijn en/of waarvan de labels ontbreken worden niet geaccepteerd. Na correcte ontvangst sturen wij  het nieuw gekozen artikel weer toe of storten wij het aankoopbedrag terug op jouw rekening. Afgeprijsde artikelen en in opdracht gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden.

Het is onze bedoeling om producten te leveren waarover jij tevreden bent. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn neem dan binnen enkele dagen contact met ons op om uw klacht aan ons kenbaar te maken. Wij kijken graag samen met jou naar een oplossing.

5. Privacy

Eefolve vindt de bescherming van de gegevens van haar klanten uitermate belangrijk. Wij dragen er dan ook zorg voor dat de persoonlijke informatie dieje ons verstrekt altijd vertrouwelijk wordt behandeld en dat zo je privacy blijft gewaarborgd.

Wanneer je via onze website bestelt, hebben wij natuurlijk een aantal gegevens van je nodig. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij de bestelling afhandelen en jou op de hoogte houden van de status van de bestelling. De persoonlijke gegevens die je aan ons doorgeeft worden door ons uitsluitend gebruikt voor het verwerken van jouw bestellingen.

Eefolve geeft gegevens van klanten nooit door en verkoopt of verhuurt deze niet aan derden.

Jouw persoonlijke gegevens zijn bij ons veilig. Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en zullen uiterst zorgvuldig met je bestelling en gegevens omgaan.

Handmade With Love,

Eefolve